top of page

Professionele Dronebeelden

BENT U OP ZOEK NAAR BETROUWBARE, HOOGWAARDIGE EN BETAALBARE DRONEBEELDEN?

5.1K Resolutie Dronebeelden

Onze drones kunnen tot 5.1K video’s opnemen. Dit staat gelijk aan 5120x2700 pixels, wat bijna zeven keer meer resolutie biedt dan 1080p en zorgt voor een duidelijker beeld. Daarnaast kan er in 4K 120fps opgenomen worden, waardoor er mooie slow motion beelden gemaakt kunnen worden.

Drox Media-luchtfoto-in-hoog-kwaliteit
Drox Media-luchtfoto-en-drone-foto-tholen

Foto

Tegenwoordig worden er steeds meer luchtfoto’s gemaakt om een onderwerp vanuit een uniek perspectief te laten zien. Bij Drox Media schieten we foto’s in RAW, wat simpelweg de ruwe data is van een foto. Met deze ruwe data kunnen we later de lichten en kleuren in een foto aanpassen, zonder kwaliteitsverlies. Onze drone hebben ook de mogelijkheid om tot wel 28x in te zoomen.

Video

Het gebruik maken van dronebeelden kan een video extra waarde geven. Net zoals bij het maken van foto's kunnen video's namelijk voor unieke perspectieven zorgen. Bij Drox Media maken we gebruik van de nieuwste type drones om een professioneel kwaliteit te kunnen garenden.

360 graden foto's

Een aantal drones hebben de mogelijkheid om 360 graden foto’s te maken. Hiermee kan je een onderwerp volledig bekijken zonder er daadwerkelijk te zijn. 360 graden foto’s zijn erg aantrekkelijk en kunnen bijvoorbeeld meer klanten aantrekken voor uw bedrijf.

Inspectie

Drones worden door moderne technologieën voor steeds meer werkzaamheden ingeschakeld. Zo worden drones ingeschakeld voor beveiliging, hulpverlening, precisielandbouw en op enkele plekken zelfs voor bezorging. Inspectie op hoogte of moeilijk bereikbare plekken is ook een ideale toepassing voor drones. Dit is namelijk een goedkoper en efficiënter alternatief voor andere methodes. 

Drox Media-met-drones-inspectie-laten-uitvoeren-op-zonnepanelen
Drox Mediaonnepanelen-post-production-en-videobewerking

Video
post production

Bij nabewerking (post production) denken veel mensen tegenwoordig aan het toevoegen van een aantal filter op hun social media. Dit is echter maar een klein deel van alle mogelijkheden, die post production aanbied. Dit is de fase waarbij losse opnames worden bewerkt tot een complete film. In deze fase worden geluiden, kleuren, effecten enzovoorts toegevoegd om een film zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Bij Drox Media stoppen we daarom veel aandacht is deze fase en proberen we ons te onderscheiden van andere bedrijven.

Timelaps video

Een timelaps is een techniek waarbij er over een lange periode honderden tot wel duizenden foto's worden gemaakt, waarna deze worden bewerkt tot een video. Deze techniek wordt vaak vanuit een standpunt gebruikt, maar het is met een drone ook mogelijk om beweging in een timelaps (hyperlapse) toe te voegen.

Binnen een week een drone foto of video klaar

Tarieven drone
bottom of page